February 23, 2009

{HTCE01: Treasure Chest - Contemporary English Rose}

Thanks Nadya Alias (Bangi), yang telah menempah treasure chest berikut untuk hantaran majlis pertunangannya. Thanks for your support!

1} Nadya menginginkan treasure chest yang kecil sedikit dari ukuran biasa supaya boleh memuatkan set hantaran jam tangan untuk tunang tercinta. Inilah hasilnya (panjang 20cm x lebar 20cm x tinggi 10cm):


2} Size biasa (panjang 30cm x lebar 20cm x tinggi 10cm):


Contact Beads & Ribbons for your quotation today!

About handcraft designs at Beads & Ribbons:
• Design seni handcraft yang lebih contemporary dan konsep yg jauh lebih unik - mirip sebuah treasure chest!
• Reusable. Boleh digunakan semula selepas majlis.
• Ini bukan polysteirene! Approach kami ialah mengukur dan memotong material seakan papan lembut (bukan kayu/papan) kepada kepingan2 dan mencantumnya mengikut design yg anda mahu.
• Bukan menggunakan kaedah 'balut-dan-tampal' yang biasa yang menggunakan material polysteirene.
• Harga seni handcraft kami sangatlah berpatutan jika dibanding dgn kerja tangan yg dibuat, tidak sama dengan kaedah gubahan biasa yang lain di pasaran, malah kami punya jauh lebih murah.
• Semua bekas-bekas hantaran dari Beads & Ribbons hanya dikrafkan atas permintaan, tak kira apa sahaja bentuk/design. No ready-made items. So each item is uniquely designed for you and only you!

Alternative accessories?
• Additional of min RM1.50/each for hardware metal hinges at the back of the cover, or a hardware metal latch for padlocks at the front of the cover . Choice of colour: black, gold.
• Monogram for initials (RM4.00/each). Any choice of colour.

• Nak guna accesories lain juga boleh, customer perlu menanggung kos membeli bahan tersebut.

Nak try?
• Kindly allow 1-2 months to complete at least 5-7 units (not including delivery/courier time).
• Jangan segan, jangan malu, contact us for your quotation now! You won't be disapppointed!

3 responses:

nurarinab September 3, 2009 at 6:09 AM  

hello, i'm interested in this box..kalo nak tempah kotak ni dalam 5kotak with theme creme+pink+peach yang saiz biasa brape yer??bole hantar quo ke nurarinab@yahoo.com

n kalo nk COD mcm mn yer??

feed October 21, 2009 at 10:04 PM  

hi i pun interested gak ngan kotak nie..if i nak 7 kotak sama mcm kaler kat atas berapa ye?pls hantar ke witty2811@yahoo.com

MyRa February 5, 2013 at 2:15 PM  

hi, blh hantar quotation tuk box yg mcm ni x?
mash1908@gmail.com

Post a Comment

Sweet Tooth @ Beads and Ribbons

Just so that gift boxes are handcrafted without empty contents, Beads & Ribbons also welcome orders for our admirable steamed moist fruit cakes, layer cakes with variety of flavours and sponge walnut cakes.
Also available are pineapple tarts, sweet glutinous rice (wajik), cupcakes, fruit pickles (acar buah) and dates.

The Dream Weaver...

My photo
Selangor, Malaysia
Beads and Ribbons. Manik dan Reben. 2 Sisters. Partners in crime. Muncul dari minat, creativity dan originality dalam kerja tangan yang mewah dengan limpahan manik & reben dan apa sahaja!

Search This Blog

Subscribe to Our New Stuff

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Peek-a-boo...! Before You Go...!

♥from the heart... thank you for visiting... please leave some love or a few shout outs! and drop by again...♥ visitors since 2009
Copyright © 2006-2009 Beads & Ribbons.All Rights Reserved.
THE CONTENT AND DESIGNS FEATURED ON THIS SITE ARE NOT TO BE USED OR REPRODUCED
WITHOUT WRITTEN PERMISSION OF BEADS & RIBBONS.

   by Beads and Ribbons 2009

return to TOP OF PAGE